Öppettider

Tiderna kan komma att variera vid vissa helger

Receptionen

  • MÅN - FRE

    07:00 - 20:00

  • LÖR

    08:00 - 18:00

  • SÖN

    08:00 - 13:00

  • 22 dec

    08.00 - 15.00

  • 23 dec

    10.00 - 15.00

  • 24 - 26 dec

    Stängt

Restaurangen

  • MÅN - LÖR

    öppet från 18:00

  • Lunch mån - fre från 7 jan

    11 - 14

  • SÖN

    endast förbokade gäster

  • 22 - 26 dec

    stängt

  • 30 - 31 dec

    endast förbokade gäster

Spabutiken

  • MÅN - LÖR

    10:00 - 18:00

  • SÖN

    10.00 - 13.00

  • 24 - 26 dec

    stängt

  • 31 dec

    stängt

  • från 2 jan

    ordinarie tider

Fillimpa

Stadshotellets fillimpa

Ett härligt saftigt mörkt bröd där du kan ta nötter, frön och bär efter vad du gillar. Prova dig fram efter egen smak.

Stadshotellets filmjölkslimpa
2 limpor
Dag 1 Blötlägg 40 g vetekross i 100 g kokande vatten

Dag 2 Blanda det torra väl med vetekrossen från igår
430 g vetemjöl
380 g grovt rågmjöl
3 tsk salt
2 tsk bakpulver
4 tsk bikarbonat

Tillsätt:
700 g filmjölk
340 g mörk sirap
1 dl solroskärnor
1,5 dl pumpakärnor
60 g frysta lingon

Fördela i två formar, grädda ca 60 min i 180 grader

Filmjölkslimpa