Öppettider

Tiderna kan komma att variera vid vissa helger

Receptionen

  • MÅN - FRE

    07:00 - 20:00

  • LÖR

    08:00 - 18:00

  • SÖN

    08:00 - 13:00

Restaurangen

  • MÅN - LÖR

    öppet från 18:00

  • Lunch mån - fre från 2 sept

    11 - 14

  • SÖN

    stängt

Spabutiken

  • MÅN - LÖR

    10:00 - 18:00

  • SÖN

    10.00 - 13.00

Traditionellt julbord

Njut julens smaker på ett julpyntat Stadshotell.

Julbord serveras 25 nov – 21 december. Du hälsas välkommen med glögg och pepparkakor. Sen blir det traditionellt vällagat julbord samt julgottebord.

Priser:
Julbordslunch lördagar, ankomst 12:00-13:00 – 795kr/person
Söndagar, ankomst 16:00-17:00 – 695kr/person
Sön-ons, kvällssittning 695kr/person
Tors-lör, kvällssittning 795kr/person.

Barnpriser alla dagar 0-7 år gratis, 8-12 år 1/2 priset
Grupper – pris vid förfrågan

Boka genom att ring 0156 – 170 70 – eller mejla restaurangen@trosastadshotell.se

Önskas hotellpaket med spa och julbord – klicka här

Stadshotellets traditionella julbord

Sillar:
Inlagd sill
Basilika- och citronsill
Senapssill
Västerbottensost- och timjansill
Matjessill
Tranbär- och rosmarinssill
Sikromssill
Sillsallad
Brantevikskryddning på ostronskivling (vegansk)
Drömaubergin

Fisk:
Inkokt lax
Dill- och citrongravad lax
Kallrökt laxrulle med pepparrotsfärskost
Varmrökt lax
Böcklingmousse
Räkcheesecake
Fisk- och skaldjurssallad
Ansjovisterrin
Ägghalvor med majonnäs och räkor
Ägghalvor med rommajonnäs
Apelsin- och rosmaringravad lax
Gubbröra

Kallskuret:
Griljerad julskinka
Fänkålssalami
Timmermanskorv
Rökt hjort
Rökt kalkon
Älgkorv
Salami
Rökt vildsvinskarré
Medwurst
Rökt lamm
Bakad leverpastej
Viltterrin
Julsylta

Varmrätter:
Janssons frestelse
Köttbullar
Prinskorv
Svartvinbärsglaserad fläsksida
Omelett med champinjonstuvning
Gräddkokt grönkål
Rödkål
Kokt potatis
Lutfisk
Dopp i gryta

Tillbehör:
Senapssås
Romsås
Örtagårdssås
Gräddfil
Cornichons
Hackad rödlök/gräslök
Kryddsyltad pumpa
Inlagda gulbetor
Rödbetssallad
Äppelmos
Rårörda tranbär/havtorn
Grovkornig senap
Skånsk senap
Senap
Grönkålssallad med äpple och picklad rödlök

Desserter:
Crème brûlée
Apelsinris
Saffranskladdkaka med lingongrädde
Fruktsallad
Nougattarteletter
Biskvipralin med lingonsmörkräm
Marsipanruta
Saffransskorpor
Tryfflar
Snickerskaka
Godis
Clementiner

Ostar med tillbehör:
Juledamerost
Cheddarost
Brie de maux
Stiltonost
Taleggio
Bjönbärsmarmelad
Fikonmarmelad
Fillimpa
Vörtbröd
Hårdbröd
Crostini
Kex

Förfrågan om bord

ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Vilken tid önskas bordet från?
: